Caffe' teatro II

Seizoen: 
2004-2005

En als ik nu eens... een rebel was, zo iemand die ervan genieten kan anderen met stront te belegeren. Als ik nu eens... een hoorapparaat had, ik zou kunnen horen wat ze over mij fuisteren als het schreeuwt in mijn hoofd. Of als ik nu eens... een tweeling was, dan zou ik weten wat er aan schort en wie mijn gelijkaardige lotgenoot is: mijn broer en/of mijn zus. Laten we daar een vergadering voor vastleggen en het voorleggen bij de rondvraag.

Caffe' teatro is terug... met een nieuwe naam Caffe' teatro2.
Wat een verandering, denkt u... niet echt... want het concept blijft grotendeels hetzelfde; er wordt terug in de foyer gespeeld, zodat u bij een fris drankje kan genieten van enkele uitgelezen, vernieuwende en markante theaterstukjes - monologen, dialogen, totaalspektakels, muzikale intermezzo's - die ook nu weer voor een goed gevoel zullen zorgen. Kom af, zet u bij en ontspan. Laat al uw zorgen thuis en kom u eens goed amuseren. Wij doen dat ook!

P.S. Kleine waarschuwing: er zullen gekken bij zijn die nog gekker zijn dan vorig jaar. Dus dat belooft.

Dramatis Personae: 

auteur: diverse

regisseur: Frans Konings en Pieter-Jan Martens, m.m.v. Wim Vandebroek

acteurs en musici: Raf Boon, Sarah De Graaf, Johnny Geling, Sarah Moulaert, Patrick Nackaerts, Katrien Nijs, Eva Sieben, Mieke Vanattenhoven, Wim Vandebroek, Liesbet Vandenberghe, Sofie Vandenberghe, Johan Vandeweerdt en Jan Vermang

productie: Marijke Sandra
techniek: Bart Vanthuyne

foto's: Christophe Ketels

 
Speeldata: 

15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 en 30 oktober 2004. De voorstellingen starten steeds om 20u.

Locatie: 
Reynaert Theater Malpertuus in de Redingenstraat

Actieve leden